Image by Marten Bjork

// דו משפחתי | הרינה, נתניה //

מיקום: הרינה, נתניה.

 

הפרויקט: בית דו משפחתי.

 

הפרטים הטכניים: בניית בית דו משפחתי מחומרים המתאימים לסביבה ימית. בפרויקט חניון תת קרקעי משותף ובכל בית כ-300 מ"ר בנוי, הכוללים: מרתף + 3 קומות מגורים, מעלית פרטית ובריכת שחייה בחצר.

 

על הפרויקט: הפרויקט תוכנן כדו משפחתי, שמרגיש כמו וילה מפנקת בבית מלון. כל יחידה עצומה וכוללת 4 מפלסים, בהם מרתף ו-3 קומות מגורים, וכמובן גם מעלית להשלמת החוויה. הבית תוכנן עם מערכת חכמה, הנשלטת כולה בלחיצת מתג, מהווילונות בחלונות ועד לדוד המים. העיצוב יוקרתי עם שיש, תאורה נסתרת, הנמכות גבס ופסיליטיס נוספים. לדיירי החוץ הציוניים, שעברו לישראל, נשאר להביא רק מזוזה.

 

בעלי מקצוע ושיתופי פעולה:

ביצוע: גט-אל יזום ובניה בע"מ

  • Facebook - White Circle

© 2020 כל הזכויות שמורות לגט-אל בע"מ | עיצוב והקמה STUDIO CITRUS